Πρόσωπα

Τάσος Μπακασέτας: Σκόραρε ξανά σε τρίτο διαδοχικό ματς και κυνηγάει πια Φάνη Γκέκα και Ντέμη Νικολαΐδη! (video)

Τάσος Μπακασέτας: Σκόραρε ξανά σε τρίτο διαδοχικό ματς και κυνηγάει πια Φάνη Γκέκα και Ντέμη Νικολαΐδη! (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε σε τρίτο σερί ματς με την Εθνική Ελλάδας, ισοφάρισε το ρεκόρ του με το «εθνόσημο» και πλέον κυνηγά Ντέμη Νικολαΐδη και Φάνη Γκέκα!

Σχετικά Άρθρα

Ο Τάσος Μπακασέτας σε ένα ακόμη παιχνίδι της Εθνικής απέδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα. Στο 58ο λεπτό του αγώνα με το Γιβραλτάρ, κατέβασε με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα μετά από βαθιά μπαλιά του Μάνταλου και από θέση βολής «έγραψε» το 3-0.


Έτσι, ο αρχηγός της Ελλάδας πέτυχε γκολ σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μετά από αυτά κόντρα σε Μάλτα (2-2) στις 17 Νοεμβρίου 2022 και Ουγγαρία (1-2) στις 20 του ίδιου μήνα. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά στην καριέρα του, που ο Τάσος Μπακασέτας επαναλαμβάνει το εν λόγω επίτευγμα με το εθνόσημο.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2022 όταν το κατάφερε απέναντι σε Κόσοβο (δις) και Κύπρο, για να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ με «ιερά τέρατα» της Εθνικής. Πλέον χρειάζεται ακόμη ένα για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ του Ντέμη Νικολαΐδη με γκολ σε τέσσερα διαδοχικά ματς.

Παράλληλα, κυνηγά και τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος με την «γαλανόλευκη» είχε σημειώσει το εν λόγω σερί σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

 

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0